slagg

Förlåt att jag inte skrev igår men sov  hos johanna med, hon och victoria. Vi hade sjukt jävla kul faktiskt :) Hehe. Och idag kom mamma och hämtade mig rätt tidigt för annars hade jag fått gått hem. Vi åkte direkt och köpte godis. Jag joel & william fick en hundralapp var för att det är valborgsmässoafton. Nice, men vettefan varför. Köpte godis för 26 kronor :$ Hehe :) Men puss på rumpan / ailicec, ( mitt namn baklänges :) )


ingen rubrik

Godnatt. Ska sova snart. Ska kolla på DHW och fixa mig. Puss på er sötisar. Love ya all.


no more

Blir antagligen inte fler inlägg idag / ikväll pga träning ! För måste fixa mig, bara en timme kvar tills träning. Förästen alla som har eller vet min pea ( elikamed@ ) och om ni har gbat eller så, så tro inte att jag dissar er med flit, men kan inte besöka sidan det kommer bara upp att webbsidan kan inte visas. Bara så att ni vet. Ciao, seya later alligator !

loverboy

Hey. Funderar på att skaffa ny blogg igen. Men asså jag vill inte ha namnet. Men samtidigt vill jag inte byta. Men får tänka lite. Aja. Dagen idag har vart skitbra, har vart på toppenhumör hela dagen idag ! :) Trevlans det ! Ska fortsätta :) Ikväll är det löpning  träning som gäller, satt springa springa springa, all the time. Får stå ut -.-' Och i helgen har jag match. Det blir väl ganska okey hoppas jag. Men nu ska jag sociala mig med felicia,  mydis och ladhe. Kyss o smek.

man ska aldrig lita på någon upp till 100%

Det räcker nu. Du behandlar mig som luft. När vi är så "älskar du mig" och säger att vi är bästavänner. Men hos andra är det bara en som är det. Du får fan sluta. Du tycker att hon är så jävla butchig har skit dumma föräldrar och allt, men du är värsta bitchen. Du sa en sak inför ala du inte skulle säga det till när jag var med. Jag litade på dig, men aldrig mer.

Sorry

Förlåt för inlägget innan. Men blir så jävla arg när folk drygar sig sådär. Jag tror ändå att jasg vet vem det där. Du är så falsk din lilla snor&bullfitta !
Aja tänkte bara skriva att, jag kommer förmodligen inte att skriva mer ikväll. Lägger mig rätttidigt idag. Ska duscha typ åtta, och sen tvn och sen lägga mig och läsa och sen lägger jag mig typ kvart i tio - tio - halvelva. Ah vi får se.
Puss på er

bullfitta

För det första den som skriver det där om att alla hatar mig kan bara lägga av, du behöver inte äns läsa min blogg inget eller ingen har tvingat dig och vadfan vet du om det. Och tror du inte at jag vet vad oms är ? Hahah, jävla barnrumpa jag är inte en sån som skriver saker och inte vet at det betyder, thats it. Satt håll bara käften din lilla bullfitta.

i'm so crazy in love

Tjenixen tjenixen. Idag har vi haft allaktivitetsdag. Satt mamma skjutsade mig till stallet klockan 10 och då var alla där. Jag ´fick Elegant, med Alexander. Jag red först och vi red ut, det gick super. Sen kom v in och gjorde några övningar ochså ! Sen fick jag vara ledare på Alexander och det gick också skitbra. Sen ryktade vi hästarna, gav hö, mat och sen gick vi och åt våran matsäck i klubbrummet. Jag hade, pastasallar, powerdrink, en vaniljbulle och vindruvor. Vi fick sluta ett :) Hehe, dagen har vart ganska rolig. Nu ska jag sociala mig med Evelina. Puss på er !  
Ps: Ska snart göra om bloggdesign, håll ut !


Ingenting är omöjligt, bara olika svårt

Hej sötisar. Eller godmorgon kanske :). Ska vara i stallet hela dagen idag, eller hela skoldagen. Det är en sån här allaktivitetsdag. Mamma skjutsar mig.. Orka gå te krägga. Men ska hjälpa mamma nu. Puss

sötnos

Godnatt. Nu ska jag fixa inför imorgon. Love ya ! ♥

-

Vad som än händer, vad jag än gör, vad jag än säger, så kommer du alltid att vara min syster.


cause your my everything

Hallo cicci här. Nu är jag hemma från göteborg, och mår inte å jättebra. Men ska berätta om dagarna från fredagen.

fredag: Mamma jobbade natt på torsdag, satt morfar kom och hämtade mig, Joel & Wille typ tio över sju. Sen kom mamma med bilen för att honskulle lämna den hemma. Så ålte vi till stationen. Så åkte vi 07.34 och var framme typ klockan tolv. På stationen kom Björn & Evelina och hämtade mig. Sen så åkte vi runt lite. Haha han hittade inte. Sen kom vi äntligen fram :p  Sen packade vi upp. Jocke hade skrivit upp vilka man skulle sova brevid. Jag sov brevid Maya & Linnéa. Vi gjorde inte så mycke det dagen. Spelade brännboll, chilla, träning och lite sånt. 

lördag: så hade vi trääning sen match, och då gjorde jag mål från typ halva plan, ett ganska snyggt mål. Yey :) Haha. Sen åkte vi hem och duscha. Sen åkte vi till Liseberg ! Jag åkte kanonen, balder, kållorado, flumride, lisebergsbanan, och andra. Kanon var fan bäst med Evve. Och Flumride var bäst med Evve, johanna & felicia. Sen kom vi hem alla var skit trötta och sov nästan direkt ! Skit skönt. Haha, jag gick i sömnen i natt. :$.

Söndag: Vi var också indelade i gruppen och jag var med, Maya, Linnéa och Victoria. Och idag gjorde vi frukost. ( Alla gjorde det, fast en grupp gjorde lunch ). Sen packade vi, och sedan hade vi träning. Efter det så duschade vi och sen åkte vi hem. Vi åkte med X200. Hejdå, love you all.

Göteborg

Hello Cicci här dårå ! Idag har jag vart med mamma på jobbet orkade inte vara hemma, men jag har varit frisk med vilade lite. Men imorgon blir det skola och träffa alla vännerna. Köpte ett par till sassie leggings, tre par böcker och en sovsäck tills göteborg :). Satt det var nais bais. Men iallafall. På måndag är det allaktivitetsdag och man skulle lämna in lappen senast på måndag men jag har ju vart sjuk och kunde inte lämna in lappen. Och det enda jag ville ha var fullt ! Och mamma pratade med Marita. Och jag blev skit lack för att jag verkligen inte vill något annat. Eller ah, lack & lack vet inte hur jag ska beskiva det menmen. Och dom andra alternativen var skit tråkiga. Eller ridning är roligt men vi ska gå dit. Det tar typ en timme. Lixom palla. Men jag tog det, men jag kommer nog inte gå dit. Never ever. Seriöst. Bläääääää ! Lixom det enda jasg ville ha som var eriksdalsbadet var upptaget och dom jag brukar vara med tog det. Johanna & Vicky. Och snacka om  att alla andra kommer att gå runt och prata om det. Hur roligt allt var och allt. Men ändå, moget ? Nej inte speciellt. Fan att jag var borta. Okej det känns som att jag bara  förstört det här inlägget för att min deppration bara går ut över er. Satt nu över till något annat.
Sassie leggingsen jag köpte var jätte fina faktiskt. Ska ha som imorgon ! :) Jo juste hörni. Jag kommer att åka  till Göteborg på fredag och kommer hem på söndag. Jag kanske kommer att blogga, för jag kommer fram före alla andra, och självklart om jag har data med mig ! Men annars så får ni överleva, och tro inte att jag haar slutat att blogga för att jag inte bloggar på fredag - lördag - söndag. Ska förästen till Liseberg på lördag :) Yey ! Men nu ska jag duscha innan Greys anatomy börjar. Kyss o smek <3

I've got pms and a gun - questens anyone ?


pms

• Om bloggen inte besöks mer så tar ja uppehåll.
Snälla, kommentera & besök min blogg, mer min statistik suger !
Skriver sen, för nu har jag fucking pms. Jag vill verkligen
inte sluta att skriva, men lixom det känns som att jag sitter
och skriver för mig själv efterssom att min statistik suger.
Jo visst, jag har läsare, men många med 10 läsare lixom :s
Aja tack ändå för alla som läser min blogg ! Love ya ♥


it will always be you and me

Hej. Har inte skrivit idag. Har inte hunnit. Fortfarande sjuk ! :( Jag orkar inte mer alltså. Jag missar sjukt mycket i skolan också. Men iallafall, jag har tagit huvud värks tabletter flera stycken faktiskt. Palla huvudvärk :( Stackars mig. Höhöh. Men iallafall, jag har inga särsilda plaaner för kvällen. Eller jo, desperata hemma fruar ofc. Jag har läst ut min bok satt har inget bra att läsa. Eller det finns en till bok som jag har fått som verkar skitbra. Får se om jag läser den.
Lova ya !


spola tillbaks tiden, stanna och tryck aldrig mer på play

presenterna

Hej ! har inte bloggat på ett tag. Men jag hade cup på  lördag och söndag. Alltså i förrigår och igår. Men på lördag så fyllde ju jag år. Satt på morgonen så öppnade jag mina presenter. Jag fick, ridbyxor, ridhjälm, chaps, ridstrumpor, ridhandskar, en vit klänning, tights, två par sassie jeans,  en rosa tunika, en kofta, ett par skor, en bok, 300 kronor och nåt mer. Blev rätt nöjd. Sen kom morfar och isa . Jag hade bakat tårta. Den var skitgod, haha skryt men iallafall :) Är förästen sjuk. Har feber :(
C-ya. Cecilia

-

Oavsett vad jag än säger så kommer du alltid att betyda guld - Sanna Kallsberg

en dag kvar endast

Hej ! Jag sitter här med Julia. Men ska bara säga att, ikväll klockan sex så drar jag på fest hos vicky. Satt uppdateringen kommer juj inte att vara världens bästa, satt bara kanske bloggar ett till inlägg innan jag drar te vicky. Annars så skriver jag förmodligen inte mer för att jag ska nog bara duscha läsa och sen lägga mig. Jag har ju cup imorgon, ska mötas vid gransäter klockan åtta. Och så fyller jag ju år imorgon. P u s s & k r  a m ♥


yey

Hej. Idag har jag haft fullt upp. Okej det här kommer vara ett ganska långt inlägg  ! Okej, det hade blivit ett missförstånd mellan min lärare och våran idrottslärare. Och de flesta läser bara, våran lärare maritas brev, för där brukar det stå. Men så hade de missförstått varandra, och det var typ fyra eller fem som hade badkläder. Sen fick dom som kunde oså, gå hem och hämta det. Och då var mamma hemma, men jag cyklade, och lånade vickys cykeloch hämtade. Och jag hade utvecklingssamtal klockan halvtvå och vi skulle simma klockan typ tjugo i ett, till tio i två. Så mamma pratade med Marita och dom fickha det utan mig. Detgick skitbra ! Jag är skitstolt. Men iallafall, jakob & alsexander, kom och då sadom att dom var färdiga två, och vi var det klockan tre typ. Fast vi letade lite efter mobilen också. Och sen cyklade dom och jag gick typ. Så såg jag mamma, och hon var ganska arg för att hon skulle hämta mig vid simhallen men så var jag inte där. Men ah, sen så kom vi hem, och jag hjälpte hon att packa upp kassarna. Så åkte vi och köpte present till vicky, till hennes fest imorgon. Vi åkte till på bettet. Och mamma köpte nya ridbyxor åt henne, ridskor åt henne och mig ( vi har nästan samma skostorlek ) och ett par chaps. Så fick jag prova ridbyxor och lite sånt.Jag fyller ju år om två dagar ! Satt vi kunde inte köpa jag fick önska mig. Sen så kom jag hem, var hemma en litenliten stund sen kom Johanna och hämtade mig, och sen åkte vi till träningen. Den var bara i en timme idag. Men iiallafall ! Sen så kom jag hem ochbara chillade lite. Ska kolla på criminalminds, och duscha om två reklamer, lägger fram  säng kläder oså och handukar och sen nästareklam så duschar jag jättesnabbt ! Men nu ska jag kolla på tvn, puss ♥


listan angående mig

DITT LIV

Vad heter du? Cecilia

I mellannamn då? Wilma

vart bor du? Bålsta

Trivs du där? Jo det funkar

Brukar du läsa ditt horoskop?

Har du körkort? Nej

Äger du några converseskor? Ja

Favoritdjur? Häst & hund

Vad spenderar du dina pengar på? Kläder osv

Senaste konserten? Kommer inte ihåg

Festar du? Ah ibland

Sprit, cider, öl eller vin? Cider

Brukar du bli för full? Nej!

Antal kuddar i sängen? Två

Kan du baka bullar? Självklart, med recept !

Bläck eller blyerts? Blyerts

Mc'donalds eller Burger King? Mc Donald's

Allergisk mot något? Kanske mot nåt jag inte vet

Äger du ett busskort? Nej

Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Grön

Vad åt du till frukost? En mandarin och två mackor

Hur ser du ut idag? Håret i en bulle, ett vitt linne och en grå kofta över & svarta jeanse

Nästa mål i ditt liv? Tar det som det kommer

Vad såg du senast på tv? Top model

Hur svarar du i telefonen? Hallå

Vem ringde du senast? Mamma

Vad sa den du ringde? Hon svara inte

Antal timmar sömn inatt? Vet inte

Sov du ensam? Ja

Vad innehåller din favoritnattmacka? Äter inte på kvällen

SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng? Jag själv

Såg dig gråta? Mamma

Fick dig att gråta? Mamma

Du delade drink med? Leonie & Ebba

Gick på stan med? Mamma

Skällde på dig? Mamma

Skickade ett e-mail till dig? Facebook

HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det? Klart jag har

Bråkat med ditt husdjur? Nej

Drömt något helt galet och så har det hänt nästa dag? Tror inte det nej

SAKER

Har du tagit droger? Nej

Dricker du? Nej

Vem är din bästa vän? För många

Vad är du mest rädd för? Att förlora någon jag älskar

Vilka kläder sover du i? T-shirt och trosor

Vart vill du gifta dig? Vet inte

Vad hatar du verkligen? Falska människor

Har du varit kär? Ja

Kör du? Nej

Har du ett jobb? Nej

Gillar du ha folk omkring dig? Beror på

Är du ett hälskofreak? Ja

STUFF

Har du varit kär i någon du inte haft en chans på? Ja

Är du ensam nu? Ja

Några piercings/tatueringar? Öronen

Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? Olika

Vill du gifta dig? Ja

Vill du ha barn? Kanske

FAVORIT

Rum i huset? Mitt rum

Typ av musik? Bra skit

Månad? Sommar månaderna

DE SENASTE 48 TIMMARNA

Gråtit? Nej

Köpt någonting? Nej

Varit sjuk? Nej

Sagt "jag älskar dig"? Ja

Velat säga till några att du älskar dem? Ja

Träffat någon ny person? Nej

Saknat någon? Ja

Kramat någon? Nej

Kysst någon? Nej

SENASTE

Låt du hörde: Leonies playahead låt

Film du såg: Kommer inte ihåg

Drink du köpte: Mjölk

sak du stal: Inget

Mat du åt: Yougurt (stavning?)

Gången du åt en 7-eleven korv: Tror aldrig jag ätit på 7-eleven

SENASTE

Senaste människa du slog: Mamma tror jag ?

Senaste stora bussresa: Kommer inte ihåg

Senaste långa telefonsamtal: Har inte haft ett långt tele samtal på jättelänge

Senaste dusch: Nyss

Senaste irritation: Att jag inte har haft något att göra

3 dagar

Hej. Dagen har varit helt okej, faktikst. Den flöt på även om det var våran senaste dag. Hehe. Men jag har inga speciellaa planer för idag. Eller jo duscha innan greys anatomy sen kollar jag på det sen blir det läggdags. Har förästen tagit några bilder, men joels telefon men lixom det går inte att föra över ! Det är darför att inte jag lägger ut bilder på mig och min outfit, och dessutom så har jag ju ingen mobil själv ! :/ Men nu ska jag chatta & vara inne på pea.
P u s s & k r a m ♥

live your life

Det här blir  det sista inlägget. Det tar en stund att komma in i gamla vanorna, nu satt ska kolla lite på ugly bety och sen ska jag lägga mig och läsa i min bok, som är bäst alltså, och sen ska jag försöka sova. Juste ska också välja kläder till imorgon ! Och packa badkläder. Nu börjar det igen, puss ily !


only four days

Förlåt för min dåla uppdatering ! Men iallafall. Nu är det bara tre dagar tills vickys fest, fyra dagar kvar tills jag fyller år, fyra dagar tills bålsta cupen, fem dagar tills bålsta cupen, hehe, och i vecka och tre dagar tills göteborg, och i vecka och fyra dagar tills lisseberg och dagen efter det åker jag hem, hehu ! Ruuuuuuulígt. Men iallafall. Trots tt det var första dagen på länge det var skola så var det ändå kul. Imorgon ska vi till simhallen med klassen också. Ska ha min "snygga" bikini och kanske shorts, :p hehe. Efter skolan var jag med ellinore & johanna, och ellinores hund rymde ;o Aja, nu ska jag ssociala mig med erik & johanna, bästisar på msn, vilket som inte går så bra haha, diss :p nejrå, men puss på rumpan !



i want to have this things ! :(
( klicka på bilder för större )


irritation att inte ha något att göra

Hehe svenne testet innan :p Ja, där såg ni ;) Men iallafall. Jag har inte så mycket att berätta, utom att blogginläggen kanske kommer bli två till tre till idag. Venne varför jag sa, men ja hehe.Och guld.en sak till, jo att jag har inte haft någonting att göra idag. Hoppas på Jennifer ikväll. Vi får se.  Ni får ha det så guld nu !   ♥


svenne test

svenne eller inte

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i villa
[ ] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum 
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig 
[ x] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland (finalen och kanske en deltävling)

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.
14 x 3 = 42% svenne :o

6 dagar

Godmorgon. Faaaaaaan vad jag längtar alltså. Jag fyller ju somsagt år om, 6 dagar. Jasg önskar mig en massor ! Vi får se vad jag får ? Hehe ! Kommer absolut inte få allt jag önskar mig. Som inte skinnjacka, nya rid saker, rosa ipod, pengar, presentkort och kläder. Nejnej. Eller ja vi får se. Måste ta handd om lillskiten alltså brorsan
Kisses


goodnight angels

Är så sjukt trött alltså. Ska gå och läsa i min bok ett tag och sen ska jag fan sova, så trött som jag är ! Ögonen håller på att slockna, ni får ha det så bra & drömma söta  drömmas (;
Sup & svälj, trevlig helg. ( lördag, you know ? ;) )


älskar dig

Visst man kanske kan säga hatar dig till nån i familjen, men kanske inte menar det. Vissa kanske gör det men ändå jag tror att dom ändå betyder ! Jag älskar iallafall, in familj ! :)
Men det var en annan sak jag tänkte säga. Jo det var det att när jag och mamma blir lite duktigare på ridning och så så ska vi skaffa häst. Det var lixom hennes idé och det var hon som sa det ! Hihi, glad jag blev alltså. Aja hejdå. again ! 

glad påsk

Hej mina sötisar ! Dagen har vart skit rolig ! Okej den började med att jag vaknade klockan kanske 9 eller nåt. Så gick jag upp gick och satt mig vid datan och sen duschade jag mig och fixade mig lite. Sen åkte vi och hämtade upp Victoria så åkte vi till stallet. Vi var inte så många idagg och vi hade vikarie. Men jag hade Poker ! Och vi red ut. Sen efter det ryktade jag honom självklart och så ! Sen åkte jag hem och satte mig vid datan. Sen hämtade mamma och pappa upp våra gäster. Marie, kom inte. Hon skulle jobba på kvällen. Men jag, vicky, kolleta, maggie, ellen och min hund, gick ner till skolan och bara va där, för att dom ville kolla på den. Dom bor i Liljeholmen. Satt det är en but bort. Men iallafall, sen så, gick vi hem och åt mat. Det blev tacos. Sen gick vi ut på altanen och alla var typ ute där. Pappa och Andrew satt och prata och drack en varsin öööööööööl flaska och barnen, påskmust (: Sen åt vi godis, och hade det trevligt och kul. Léon gillade verkligen Philip. Han följde efter han 24 / 7.  Hehe. Sen klockan typ halvnio så skjutsade vi först, Philip, Ellen, Maggie & Andres till stationen och sen Victoria & Kolett. Sen sa vi hejdå och jag kom hem och då var Joel och Peter ute och vi höll på lite med bollen. Sen tänkte jag gå in men Emelie sa kom Cecilia. Så pratade vi lite. Och var sjuk, stackarn ! Men sen kom jag in och satte mig vid mammas data, vilket jag egentligen inte får, för jag typ bara "förstör" hennes saker. Alltså inte med flit då :p Höhö. Men sen så kom jag upp och satte mig, och var inne lite på playahead. Men aja, pusshej !
Förästen GLAD PÅSK ! <3


7 dagar kvar tills jag fyller år ! :)

Innte så jätte bråttom men lite. Ska vara i stallet klockan tio över elva , eller tjugo i tolv. Asså jag venne ? Vi har fått nya tider, men aja vi får se. Iallafall, idag kommer pappas "bästaväns" familj. Dom där många ! ;p Men ja, det funkar, väl. Jag har inte träffat dom på år. Seriöst ÅR. Verligen skit länge sen. Har börjat att tröttna lite på design. Eller nej, jag kan ha den kvar i ungefär en åmåndad till. Men nu ska jag sitta vid playahead ett litet tag, sen måste jag duscha & fixa mig.
Kisses.


grattis syster

Jo dagen har vart helt okej. Vaknade satt mig vid datan och sen ringde Ellinore och frågade om  vi kunde göra något, och deet kunde vi, och sen kom vicky syster och hon fick va med, så gick vi te ellinore. Och körde kort sen skulle viccky hem och äta, och sen orkade hoin inte va efter det. Så va jag och Ellinore och gjorde lite saker ! Sen så hämtade mamma mig, och jag okm hem satte på datan och hjälpte mamma och pappa lite, för det mesta. För morfar och Isa skulle komma. Dom kom klockan sju. Vi åt morfars köttbullar, jag svär världens godaste. Sen åt jag godis, kollade på tvn, och sastt mig här. Och rubriken så är det så att vickyvictoria fyller år idag ! Grattis sötis. Hon fickk kläder och en cykel. Nej snart ska jag sussa, är fan trött som in i helvete. Fast läser också först lite. Men aja.
Love love love // cecilia


godis godis

Förlåt för uppd.. Men iallafall igår så var jag med Vicky & Jenny. Vi hade sjukt kul ! Vi  gick glad påsk för godiset och vi fick fett mycke ! :) Jag har fortfarande kvar, men jag slängde ganska många smågodisar. Och vid ett hus så sa en tant, vart är ritningarna och sträckte ut handen, jag ba: ähm, dom är tyvärr slut ! Hihi. Och av en annan så fick vi en brejk och en mars. Vi fick iallafall sjukt mycke godis. Höhö, vi var katter. Schäääääääxigt alltså. Heh. Idag är mamma förästen på hopptävling i stallet, vicky fyller år, och morfar & isa kommer och äter påskmidda i kväll. Och imorgon kommer pappas bästaväns familj. Och då blir det säkert mer godis, och sen så ska jag förhoppningsvis rida, och om åtta dagar så fyller jag år ! :)
Aja, pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss


tjockizzzzz

Jag är en riktig tjockis :) Ja har ätit först tacor sen ostbågar. Men ändå muuums. I love it ! Hihi. Ikväll blir det antingen Jennifer eller tvn & chill.Var med henne igår tilltjugo i elva. Sen somnade jag straxt efter det..
Kanske en timme efter, Och ida vaknade jag vid tio eller elva (?) Och läste till tjugo över. Under den timmen så kollade jag på tv, och läste. Började med en ny bok som heter älska, älska inte. Och på baksidan så står det dåhär :
- Michael och jag har alltid varit tillsammans. Det är i alla fall vad han säger. Jag kan nämligen inte minnas något från tiden före olyckan. Inte ens Michael...
Tashi är inte säker på varför hon gillar Michael. Är det hans leende eller hans romantiska sätt ? Faktum är att hon vet nästan ingenting. Tankarna och drömmarna försvann när hon skadade huvudet i olyckan på järnvägsstationen.
Men hennes minne kommer långsamt tillbaka och det är något som inte stämmer. Varför är det inte Michaels ansikte hon ser framför sig ? Varför blir han så nervös när hon vill veta hur dom träffades ? Vill han inte att Tashi ska få tillbaka minnet ?

Jag tycker iallafall att det verkar bra ! Och än så länge så är den faktiskt det.
Pusspårumpan // cwmb


bästavän

Jag och vicky har kört klockan, 21:an, basket, och lite saker. Sen har vi också vart vid pia, och köpt lite saker. Vi kollar på House, och dessutom så skja jag sociala mig lite med henne. Och alla med pea, måste besöka min pea min låt är så fuckingbra !
kyss & smek // elikamed @


help us

Det där med delandet, jag kom på att jag faktiskt vill ha bloggen för mig själv, men att vi kan göra en till ny blogg. Men vi kom aldrig på namn det är så himla svårt, satt snälla hjälp oss ? Och sluta inte läs den här bloggen bara, hehe, jag kommer blogga lika mycket i denna som i min & julias. Men över till nåt annat. Jo idag ska jag vara med Victoria, och vi kom på lite saker som vi kunde göra. Åka till pia, spela king, och lite annat. Kul ska vi ha iallafall. Nej nu ska jag fixa mig och sen ringa Victoria. Skriver inte under dan skriver mer ikväll när jag kommit hem, så att ni vet. Då kan jag berätta om dagen också. Jo förästen, pappas kompis m familj, kommer på lördag. Och morfar & Isa kommer och äter hos oss på fredag. Pappas kompis familj, är 5 barn en mamma å pappa. Ganska många, i know. Victoria, Maggie, Philip, Ellen, å nån annan som jag träffat fast än jag har känt dom typ hela livet. Fast hon har bott i Ryssland :) Satt det blir kul ! Och Andrew & Marie är föräldrar. Men nu ska jag fixa mig, käka frulle och sen va med victoria.
Hugs and kisses, from the best
.

YOU AND ME FOREVER

Min statistik börjar, astt bli högre & högre, tack så mycke ! :) Fortsätt gärna så ! Funderar på att kanske dela den med Julia om hon vill. Hon tycckte att bloggen var asasnygg, och allt. :) Hihi tack, din söta unge :) Skriver sen när jag fått reda på om hon vill eller inte.


vänner kommer å vänner går, väljer du att stanna eller gå

Idag har jag vart med Ellinore. Dagen har vart jätte bra. Sen kom mamma å hämta å Joel å Léon var i bilen. Dom hade nämligen vart å köpt pizza. Mums alltså ! Dom hade köpt inbakad calsone/kalsone (stavning?) Aja, Jag åt inte hela iallafall. Sen gick ja ner, och var tvungen att vika, och lägga in mn tvätt i mitt rum. Lixom yeeeeeei, roligare kunde man ju haft. Men nu blev et inte så. Men somsagt min dag har vart, bra och jag har inte så mycke mer att berätta,
ily habibi


11 dagar

Godmorning sunshines. Idag ska jag va med Ellinore eller Victoria & Johanna. Men jag tror att ddet blir Ellinore. Hihi. Jo juste om rubriken, så är det så att jag fyller år om elva dagar, den artonde april :) Yeeeeei. Jag öönskar mig massor. Ni kan få några bilder. Kisses

(gammalt inllägg, men datan dog)


tiiiiiddddiiiiiiiiiigggggt

Ja ska kolla på tv, kanske dricka te, eller ett skitkallt glad me vatten sen ska jag göra nåt annat, eller sova. Jag har verlkigen INGEN lust alls, att sitta vid datan.
lööööve yööööööö, sleep well.

kärlek är som poker man förlorar o man åker

Tjena mitt bena ! Idag har jag vart med Johanna, Evve & Vicky. Vi har haft kul :) Vi var väl mest ute och gjorde saker (?) Vi va hos Johanna, och jag kom först och åkte hem sist x] Hehe. Men sen kom jag hem å åt och sen satte jag mig vid datan å bara chattar å ska gå in på pea igen. Jag stängde av pea för att det fucka. Men here we go again. Hehe :$ Föräste igår slog jag mitt rekord på klockan (a) 51. Stooooooooooolt. Jag har slått tre rekord på en vecka. Först från 29 till, 33. Från 33 till 38. Från 38 till 51. Yeeei. Hihi ! ;)
Aja puss.


kärleken är svårstyrd

Jag hatar dig. Asså du har verkligen förstört allting. Visst, hata mig du, jag bryr mig inte. Jag togg beslutet att vi inte skulle ha något med varandra å göra. Och det var fan det bästa beslutet jag gjort. Du byter ut mig, och slänger mig hit & dit hela jävla tiden. Jag är trött på dig, dina lögner, och allt bullshit. Du är bara falsk rakt igenom. Du är verkligen inte det jag trodde. Jag säger bara, tagga långt till din Ebba å kom aldrig mer tillbaks, din falska fucking jävel.
Ps. Ursäkta språket


borta bra men hemma bäst

Uppdateringen beror på att jag har vart i barkarby med lillebror, mami & papi. Vi var i barkarby. Elgiganten, ikea, pc city, o max tror jag (?). Vi köpte typ rullgardiner till barnens rum, garndinstånger, shohorn (stavning?), två plattv, å en dator tror jag.  Vi har haft rätt trevligt, tror jag. Sen kom vi hem, jag städade rummet & sen wipe out. Hihi. Sen sanningens ögonblick, ibland. Springer dit ibland :p Hihi. Skit skönt med städat rum asså ! Det var en svinstia och har inte vart där på skitlänge, på dagarna. Eller ja jag har ju kkläder och allt där ! Säng & blablabla. Btw, Michellle kanske ska flytta till Sundsvall eller nåt vare ? Och få två hästar isf. Avis alltså :o Men kommer sakna henne som fan vi kommer typ aldrig ttäffas. Inte lika ofta iallafall.
Pussar. Cecilia.


sunshine

Har inte skrivit så mycke. Men har inte haft så mycke tid tyvärr. Asså vädret är ju bara för underbart, seriöst ! Eller vad tycker ni ? Hela 15+. Om Jennifer, är hemma nån gång ikväll så vill jag hitta på något med henne, annars är jag bara hemma, framför datan å tvn eller så är jag ute och kickar :) Hehe. Kanske låter mobbat, men asså det är det att jag typ blivit beroende :$ Hehe. Juste. Om ff igår så var det så jävla skönt å jag å Emelie hade det skit kul fakktiskt ! Men nu ska jag vara inne på playahead å sen när pappa pratat färdigt så får jag väl se om det blir nåt med Jennifer, men hon verkar tyvärr inte hemma för jag var där för en timme sen och ingen var hemma :(
Och förästen det här är det 60:e inlägget bara. Men jag är inte lika mycke "social" med bloggen nu som ja var förut, men ska försöka att bättra mig.
Kram kram.

ff yeah

Är med Emelie sötis, och hon ska slagga här idag. Det är ff, men måste dra, innan hon dampar och säger att jag måste stänga av :p<3


RSS 2.0